Friese rouwbaar

Naast de mogelijkheid voor rouwvervoer met de Friese uitvaartsjees met daarachter de rouwbaar, kunt u ook kiezen voor rouwvervoer met alleen de Friese rouwbaar getrokken door 1 of 2 Friese paarden. Dit is mogelijk doordat de Friese rouwbaar op een onderstel van een Friese sjees is bevestigd. Op deze Friese rouwbaar is er naast de kist ook veel ruimte voor bloemstukken en bloemen. De koetsier zal gekleed gaan in origineel Fries kostuum maar kan indien gewenst ook in andere kleding. De Friese rouwbaar als rouwvervoer kan de uitvaart nog unieker maken dan hij al is.

Net als bij de Friese uitvaartsjees kunt u ervoor kiezen dat de paarden bespannen worden met witte leidsels en strengen en witte borstlappen. Er kan ook gereden worden met zwarte leidsels en strengen. De paarden kunnen zwarte of witte rouwkleden dragen en zwarte of witte pluimen op de hoofdstellen. Alles is geheel naar wens in te vullen.

De kosten voor de inzet van deze bijzondere rouwbaar en- of volgrijtuigen worden op maat berekend en op aanvraag verstrekt. Dit heeft te maken met het feit, dat iedere opdracht weer anders is wat betreft uitvoering, locatie, tijdsbestek etc. Wij zijn gevestigd in het hart van Friesland en kunnen u van dienst zijn door heel Nederland en in overleg daarbuiten.

Contact & gegevens


Augustinus Hoekstra:
+31(0)615226927
Ruurd Hoekstra:
+31(0)651632166
It Lange Ein 7
8647 SB Sibrandabuorren
E-mail: info@eenstijlvolleuitvaart.nl