Boargemaster fan Eaststellingwerf

Jack Werkman is moandei offisjeel ynstallearre as de nije boargemaster fan Eaststellingwerf. Yn in fol gemeentehûs yn Easterwâlde krige Werkman de amtsketting om.

HARLINGEN - Met trots onthulde gemeente Harlingen op donderdag 13 april 2023 de landschapsbiografie ‘Harlingen, landschap aan zee’.


Hea! Tijdens Friesian Proms 2023

Bekijk aflevering


Hea! Op naar Friesian Proms 2023

Bekijk aflevering


Friesian Proms 2023

bekijk aflevering


Nagenieten van de HK met de Fryske Quadrille


Friesland post oktober


KFPS


Verhaal Omrop Fryslan van Henk van der Veer: "Augustinus"

De toan fan Henk van der Veer: "Augustinus"

"De laatste tiid spaan ik nòch al om in de dòrpen rond Sneek, seker sinds de komst fan de E-bike gaat der un weareld foar mij open. Ut aparte is ok dat ik hieltyd mear in de foetspoaren fan myn fader saleger treed.
Dy ging op woënsdachmiddagen at hij de winkel dicht had altyd op syn Gazelle fytske der op út. Hij strúnde dan over begraafplakken in Fryslaan, yts wat ik tegare met um op sundachmòrrens ok altyd deed. Over de Algemene Begraafplaats fan Sneek, onderwech naar ut kyndergrafke met ut witte dúfke, wêr't ik ut earder al us over had.

Lees verder:


Paarden brengen man die overleed bij kraanongeluk naar laatste rustplaats in Boazum

Honderden mensen kwamen vrijdagmiddag van heinde en verre naar Boazum voor de uitvaart van Tseard van der Wal (59). Hij overleed vorige week vrijdag na een kraanongeluk op zijn erf aan de Slachtedyk.


Van der Wal was bijzonder actief in zijn dorp. Hij had er een gritstraal- en coatingsbedrijf, maar was ook ouderling bij de protestantse kerkgemeente, hobbyboer, paardenhouder en bestierde daarnaast een jachthaventje bij zijn boerderij.

lees verder


VIDEO: ’Grote liefdes’ Rutger Hauer zichtbaar tijdens uitvaart

lees verder


9 verschillende opties voor een uitvaart in stijl verzorgt door Familie Hoekstra www.eenstijlvolleuitvaart.nl


Tijdens de eerste lockdown een bezoek brengen aan Bootsma in het Verpleeghuis de Ielannen te Sneek met 6-span Friese hengsten. Daarna nog even een milkshake halen door de drive thru van de McDonald's te Sneek.

12 Span Friesepaarden door de straten van Medemblik en Eext tijdens Patijn's Paarden Reveu.

12 span Friese paarden tijdens Patyns paardenrevue te Eext de slotshow mogen rijden

Huldiging met 2 Friese paarden en 2 arrensleeën door Ruurd en Augustinus Hoekstra EK schaatsen allround en sprint in het Thialf te Heerenveen.


Uitvaart van bekende Schaatser Jeen van den Berg met onze Friese boerenwagen bespannen door een Fries paard.


De Fryske Quadrille treedt op uitnodiging in binnen- en buitenland op. Elk optreden wordt door de mensen van De Fryske Quadrille als zeer bijzonder ervaren. Elk optreden is anders, spannend en uniek,zo wel Ruurd als Augustius zitten in deze show groep.

Contact & gegevens


Augustinus Hoekstra:
+31(0)615226927
Ruurd Hoekstra:
+31(0)651632166
It Lange Ein 7
8647 SB Sibrandabuorren
E-mail: info@eenstijlvolleuitvaart.nl