Memoires

Hieronder kunt u lezen hoe andere mensen de samenwerking met Een Stijlvolle uitvaart hebben ervaren.
Heeft u ook een ervaring dan kunt u deze mailen naar Memoires


Naam: Dankbare familie

Ervaring:

Na 4 jaar vechten tegen kanker is onze lieve dochter Antje overleden. Ze was een echt paardenmeisje. Ze putte veel kracht uit haar lieve Welsh pony Sinne. Hoe ziek ze ook was, Sinne toverde altijd een glimlach op haar gezicht. Haar laatste wens was dan ook om met een pony weggebracht te worden naar haar laatste rustplaats. Bij familie Hoekstra van een stijlvolle uitvaart waren al Antje haar wensen bespreekbaar en dachten ze mee om er een prachtige laatste rit van te maken. Wij als ouders zijn ervan overtuigd dat Antje haar laatste rit is geweest hoe ze het graag wou. Heel erg bedankt familie Hoekstra.

Naam: Anoniem

Ervaring;
Erg dankbaar. De mensen van een stijlvolleuitvaart hebben onze vader weg gebracht naar zijn laatste rustplaats met de prachtige zwarte koets. We hebben heel veel begrip gekregen en veel advies hier door een prachtige laatste rit gehad met onze vader. Mensen van een stijlvolleuitvaart nogmaals bedankt.

Naam: Een uitvaartleidster

Ervaring: Super vertrouwd fijne samenwerking

Voor een uitvaartleidster is het toch altijd spannend maar ook afwisselend om een uitvaart te hebben met paarden en een rouwkoets. De eerste keer dat ik als uitvaartleidster een verzoek kreeg voor vervoer met paarden en een rouwkoets is alweer 15 jaar geleden. Dit was dan ook mijn eerste contact met familie Hoekstra (nu een stijlvolle uitvaart.nl) Ik was erg onzeker maar familie Hoekstra sprak alle mogelijkheden met mij door en ik heb alle opties aan de familie van de overledene voorgesteld. De familie heeft toen voor de zwarte rouwkoets gekozen met een dubbelspan Friese paarden ervoor welke zwarte kleden en pluimen droegen. Heel anders dan de vertrouwde rouwauto die ik gewend was. Maar de koetsier had aan een klein knikje genoeg en we begrepen elkaar meteen. Na deze eerste keer nog een aantal keren gebruiken mogen maken van de diensten van familie Hoekstra. Bij deze even mijn complimenten voor de zeer nette stijl en werkwijze, niet alleen van mijn kant als uitvaartleidster maar ik kan ook spreken namens de families die t.n.t. gebruik hebben gemaakt van de diensten van Ruurd en Augustinus Hoekstra, gewoon geweldig.
Het vervoer met paarden en een rouwkoets geeft een uitvaart toch een gouden randje.


Naam: Anoniem

Ervaring: wij zijn erg dankbaar en heel tevreden over de manier waarop ze mijn vader begeleid hebben naar Marssum, ze hebben heel goed naar de wensen van mijn vader geluisterd en ook meegedacht hoe we dit voor elkaar konden krijgen. Het was echt een stijlvolleuitvaart, waar wij als familie met grote dankbaarheid op terug kunnen kijken. Bedankt zet dit goede en mooie werk zo door.

Naam: Sjoerd

Ervaring: “Zijn opvallende keuze maakte diepe indruk op mij…”

Sjoerd’s schoonvader was een gemoedelijke, vriendelijke Friese man. Vanaf de eerste dag voelde Sjoerd zich warm welkom geheten door de man die bijna veertig jaar lang zijn schoonvader bleef; Simon uit een plaatsje tussen Dokkum en Leeuwarden. Simon stond zelden in het openbaar op de voorgrond, en koos liever voor de luwte. Niet omdat hij niets te vertellen had, maar hij ging er vanuit dat mensen het helemaal niet zo interessant vonden wat hij te vertellen had. Ten onrechte, want met zijn levenswijsheid- en ervaring kon hij met gemak een inspiratiebron voor velen zijn. Dat was hij sowieso al voor zijn vrouw, gezin en familie. Na een kort en heftig ziekbed werd duidelijk dat Simon de strijd ging verliezen. De tijd was daar om de uitvaart te bespreken.

Anders dan verwacht wilde Simon het afscheid helemaal niet geruisloos laten verlopen. Naast een persoonlijke oproep en bedankwoord van zijn hand, die tijdens de samenkomst voorgelezen diende te worden, wilde Sjoerds schoonvader graag met een heel bijzondere zwarte rouwkoets met 4 paarden er voor van thuis naar het crematorium gebracht worden. Het werd een opvallende uitvaart voor een man die alle aandacht verdiende.

Bedankt: Mensen achter een Stijlvolle Uitvaart.

Contact & gegevens


Augustinus Hoekstra:
+31(0)615226927
Ruurd Hoekstra:
+31(0)651632166
It Lange Ein 7
8647 SB Sibrandabuorren
E-mail: info@eenstijlvolleuitvaart.nl