Memoires

Hieronder kunt u lezen hoe andere mensen de samenwerking met Een Stijlvolle uitvaart hebben ervaren.
Heeft u ook een ervaring dan kunt u deze mailen naar Memoires


Naam: Anoniem

Ervaring;
Erg dankbaar De mensen van een stijlvolleuitvaart hebben onze vader weg gebracht naar zijn laatste rustplaats met de prachtige zwart koets. We hebben heel veel begrip gekregen en veel advies hier door een prachtige laatste rit gehad met onze vader. Mensen van een stijlvolleuitvaart nogmaals bedankt.

Naam: Een uitvaartleidster

Ervaring: Super vertrouwd fijne samenwerking

Voor een uitvaartleidster is het toch altijd spannend (maar ook leuk) om een uitvaart te hebben met paarden en een koets. De eerste keer een uitvaart voor mij als uitvaartleidster een verzoek met paarden en koets is al ruim 15 jaar geleden. Dit was dan ook mijn eerst contact met familie Hoekstra (nu een stijlvolle uitvaart.nl) erg onzeker was ik nog maar familie Hoekstra sprak al de mogelijk heden met mij door en heb dit aan de familie van de overleden voor gesteld. We hebben toen voor de zwarte rouw koets gekozen met een dubbelspan Friese paarden met kleden. Heel anders dan de vertrouwd rouw auto die ik gewend was. Maar de koetsier had aan een klein knikje genoeg en we begrepen elkaar meteen super. Na deze eerste keer nog een aantal keren gebruiken mogen maken van de diensten van familie Hoekstra. Bij deze even mijn complimenten voor de zeer nette stijl en werk wijze, niet alleen van mij kant als uitvaartleidster maar kan toch ook wel spreken van de families die allenmaal gebruik hebben gemaakt van de diensten van een Ruurd en Augustinus Hoekstra gewoon geweldig.
Ook al is een uitvaart nooit een feestje met paarden en een koets geeft het toch een gouden randje.


Naam: Anoniem

Ervaring: wij zijn erg dankbaar en heel tevreden over de manier waarop ze mijn vader begeleid hebben naar Marssum, ze hebben heel goed naar de wensen van mijn vader geluisterd en ook meegedacht hoe we dit voor elkaar konden krijgen. Het was echt een stijlvolleuitvaart, waar wij als familie met grote dankbaarheid op terug kunnen kijken. Bedankt zet dit goed en mooie werk zo door.

Naam: Sjoerd

Ervaring: “Zijn opvallende keuze maakte diepe indruk op mij…”

Sjoerd’s schoonvader was een gemoedelijke, vriendelijke Friese man. Vanaf de eerste dag voelde Sjoerd zich warm welkom geheten door de man die bijna veertig jaar lang zijn schoonvader bleef; Simon uit een plaatsje tussen Dokkum en Leeuwarden. Simon stond zelden in het openbaar op de voorgrond, en koos liever voor de luwte. Niet omdat hij niets te vertellen had, maar hij ging er vanuit dat mensen het helemaal niet zo interessant vonden wat hij te vertellen had. Ten onrechte, want met zijn levenswijsheid- en ervaring kon hij met gemak een inspiratiebron voor velen zijn. Dat was hij sowieso al voor zijn vrouw, gezin en familie. Na een kort en heftig ziekbed werd duidelijk dat Simon de strijd ging verliezen. De tijd was daar om de uitvaart te bespreken.

Anders dan verwacht wilde Simon het afscheid helemaal niet geruisloos laten verlopen. Naast een persoonlijke oproep en bedankwoord van zijn hand, die tijdens de samenkomst voorgelezen diende te worden, wilde Sjoerd schoonvader graag met een heel bijzondere Zwarte rouw koets met 4 paarden er voor van thuis naar het crematorium gebracht worden. Het werd een opvallende uitvaart voor een man die alle aandacht verdiende.

Bedankt: Mensen achter een stijl volle Uitvaart.nl

Contact & gegevens


Augustinus Hoekstra:
+31(0)615226927
Ruurd Hoekstra:
+31(0)651632166
It Lange Ein 7
8647 SB Sibrandabuorren
E-mail: info@eenstijlvolleuitvaart.nl