De Paardentram

De paardentram is een moderne vorm van rouwvervoer waarbij u samen met familie en vrienden de laatste reis van uw dierbare kunt begeleiden. Deze reis kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Zo biedt de paardentram bijvoorbeeld de mogelijkheid een rondrit te maken langs plekken met emotionele waarde. De paardentram biedt 15 tot 17 zitplaatsen, (inclusief de plaatsen voor uitvaartbegeleiding) rolstoelvoorziening en een lage instap. De koets is open maar mocht het koud worden of gaan regenen dan kunnen aan de zijkanten, de gordijnen, voorzien van doorzichtig zeildoek, naar beneden waardoor u beschut uw tocht kunt voortzetten.

De paardentram kan ook als volgvervoer worden ingezet. Dan rijden we achter de rouwkoets of rouwauto aan. Dan biedt de paardentram ruimte voor 20 personen (inclusief de rouwbegeleiding).

De kosten voor de inzet van de paardentram als rouwkoets of als volgrijtuig worden op maat berekend en op aanvraag verstrekt. Dit heeft te maken met het feit, dat iedere opdracht weer anders is wat betreft uitvoering, locatie, tijdsbestek, etc. betreft. Wij zijn gevestigd in het hart van Friesland en kunnen u van dienst zijn door heel Nederland en in overleg daarbuiten.

Contact & gegevens


Augustinus Hoekstra:
+31(0)615226927
Ruurd Hoekstra:
+31(0)651632166
It Lange Ein 7
8647 SB Sibrandabuorren
E-mail: info@eenstijlvolleuitvaart.nl